Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

MERLIN COPA CABANA

Μόλις 3 τετράγωνα από την παραλία της Κοπακαμπάνα, το Copacabana Merlin βρίσκεται κοντά σε μια ποικιλία από εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης. Διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο με ηλιόλουστη βεράντα, καθώς και ένα pool bar που σερβίρει τροπικά ποτά.

Το Hotel Copacabana Merlin προσφέρει δωμάτια με θέα στη θάλασσα, το βουνό ή την πόλη, ενώ είναι εξοπλισμένα με δωρεάν ενσύρματη σύνδεση internet, κλιματισμό και τηλεόραση. Είναι ευρύχωρα και περιλαμβάνουν έπιπλα από ξύλο και ζεστή διακόσμηση.

Καθημερινά σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού με μεγάλη ποικιλία, που περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα, ψωμί και αλλαντικά. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια ποικιλία βραζιλιάνικων και διεθνών σπεσιαλιτέ για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Μετά από προπόνηση στο γυμναστήριο, οι επισκέπτες μπορούν να κανονίσουν μια ημερήσια εκδρομή μέσω της 24ωρης ρεσεψιόν και να νοικιάσουν αυτοκίνητο από το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων. Το ξενοδοχείο παρέχει επίσης στους ταξιδιώτες πετσέτες και ομπρέλες παραλίας.

Το Εμπορικό Κέντρο Rio do Sul είναι προσβάσιμο σε μόλις 10 λεπτά με τα πόδια μέσω μιας σήραγγας ή σε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η γεμάτη ζωή παραλία της Ιπανέμα απέχει λιγότερο από 5χλμ. από το ξενοδοχείο και η στάθμευση είναι δωρεάν.

Δωμάτια: 145

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Ηχομονωμένα δωμάτια, Θέρμανση, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Αντιαλλεργικό δωμάτιο , Κλιματισμός

Δραστηριότητες Σάουνα , Γυμναστήριο, Σολάριουμ , Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Πρωινό στο δωμάτιο, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου

ΊντερνετΔωρεάν! Ενσύρματο internet διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και δε χρεώνεται .

ΠάρκινγκΔωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, η κράτηση δεν είναι εφικτή .

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο 980.00
Τετράκλινο δωμάτιο 0.00
0.00
Μονόκλινο δωμάτιο
Σημειώσεις

0

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ