Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

HOLIDAY INN ATRIUM SINGAPORE

Το Holiday Inn Atrium βρίσκεται κοντά στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή, 5 λεπτά με τα πόδια από τον ποταμό της Σιγκαπούρης. Διαθέτει 3 χώρους για φαγητό, 24ωρο γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα.

Τα άνετα δωμάτια του Atrium προσφέρουν θέα στην πόλη του ποταμού της Σιγκαπούρης. Όλα είναι εξοπλισμένα με καλωδιακή τηλεόραση, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι/καφέ. Επίσης, περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα όλη την ημέρα στο Melting Pot Cafe. Επίσης, μπορούν να δοκιμάσουν καντονέζικα πιάτα στο κινέζικο εστιατόριο Xin Cuisine. Στο Lobby Lounge προσφέρεται ζωντανή ψυχαγωγία.

Οι παροχές του Holiday Inn Atrium περιλαμβάνουν επιχειρηματικό κέντρο, κατάστημα δώρων και θυρίδες ασφαλείας. Προσφέρεται υπηρεσία πλυντηρίου και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Το Holiday Inn Atrium απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το κλαμπ Zouk και 15 λεπτά με τα πόδια από τις επιλογές νυχτερινής διασκέδασης στα Clarke Quay και Boat Quay. Επίσης, παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο σε διάφορα αξιοθέατα.

Δωμάτια: 504, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Holiday Inn Hotels & Resorts.

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Συναλλάγματος, Φαξ/Φωτοτυπικό, Θυρωρείο, Μεταφορά (δωρεάν)

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και η χρέωση είναι SGD 28 ανά 24 ώρες .
Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και η χρέωση είναι SGD 38 ανά 24 ώρες .

Πάρκινγκ
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου, απαιτείται κράτηση και κοστίζει SGD 1,50 ανά ώρα .

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 850.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 1195.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ