Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

BALI AGUNG VILLAGE

Το Bali Agung Village βρίσκεται στο Seminyak και προσφέρει καταλύματα σε μπαλινέζικο στιλ που περιβάλλονται από τροπικό κήπο. Προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς την Kuta, πισίνα και εστιατόριο.

Το Bali Agung Village διαθέτει δωμάτια με τηλεόραση, μίνι μπαρ, μπαλκόνι και κλιματισμό.

Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου ή κρατήσεων για περιηγήσεις στο ξενοδοχείο. Παρέχεται επίσης δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρονται πιάτα από την ευρωπαϊκή, την κινέζικη και την ινδονησιακή κουζίνα. Κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου σε μπουφέ, μπορείτε να απολαύσετε παράσταση μπαλινέζικου χορού γεμάτη χρώμα.

Το Bali Agung Village απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai και 20 λεπτά από την πόλη.

Δωμάτια: 41

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός, Εστιατόριο (à la carte), Σνακ Μπαρ

Δραστηριότητες
Μασάζ , Εξωτερική πισίνα, Εξωτερική πισίνα (όλο το χρόνο)

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση ποδηλάτων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Αγοράς Εισιτηρίων, Θυρωρείο, Μεταφορά (δωρεάν)

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 545.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 645.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ