Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

SHERATON FULL MOON

Τοποθεσία.
Τοποθετημένο στην παραλία στην περιοχή North Male Atoll του νησιού Furanafushi.

Χαρακτηριστικά ξενοδοχείου.
Το Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο σπα, μαρίνα, health club, εξωτερική πισίνα και σπα. Αυτό το ξενοδοχείο , 5-αστέρων διαθέτει επιχειρηματικές ευκολίες οι οποίες περιλαμβάνουν επιχειρηματικό κέντρο, μικρούς χώρους συναντήσεων και υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης.
Το ξενοδοχείο , προσφέρει 7 εστιατόρια καθώς και καφετέρια, μπαρ δίπλα στην πισίνα και μπαρ/lounge. Προσφέρεται δωρεάν πρωινό. Οι επισκέπτες, με επιπλέον χρέωση, έχουν πρόσβαση για μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει σχετικά με ξεναγήσεις, ανταλλακτήριο συναλλάγματος και ενοικίαση υπολογιστών.
Οι επιπλέον ευκολίες περιλαμβάνουν πισίνα για παιδιά, γυμναστήριο και χαμάμ.
Ολική ανακαίνιση αυτού του ξενοδοχείου ολοκληρώθηκε το 2010.

Παροχές Ξενοδοχείου

Τα 176 κλιματιζόμενο δωμάτια στο Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa περιλαμβάνουν μίνι μπαρ και χρηματοκιβώτια.
Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια με θέα σε ωκεανό, παραλία ή κήπο.
τηλεοράσεις πλάσμα 42-ίντσες εξοπλισμένες με δορυφορικά κανάλια και δωρεάν κανάλια ταινιών. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν γραφεία και δυνατότητα πραγματοποίησης απευθείας τηλεφωνικών κλήσεων.
Με επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υψηλής ταχύτητας ενσύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ που παρέχεται στο δωμάτιο.
Τα κρεβάτια διαθέτουν κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας. Όλες οι μονάδες διαθέτουν ψυγεία, καφετιέρες/τσαγιέρες και δωρεάν εμφιαλωμένο νερό. Τα μπάνια διαθέτουν τηλέφωνα, πιστολάκι για τα μαλλιά και δωρεάν καλλυντικά.
Επιπλέον ευκολίες που είναι διαθέσιμες κατόπιν αίτησης περιλαμβάνουν υπηρεσία turndown, σίδερα/σιδερώστρες και επιπλέον πετσέτες/κλινοσκεπάσματα.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

από 1135.00

Μονόκλινο δωμάτιο
Σημειώσεις

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΟ/ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΩΙΝΟ

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ