Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

HOLIDAY RESORT LOMBOK

Το Holiday Resort Lombok βρίσκεται κατά μήκος της παραλίας Senggigi, 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την τουριστική περιοχή Senggigi. Διαθέτει τροπικό περιβάλλον και παρέχει πισίνα και σπα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πέντε επιλογές για φαγητό.

Τα δωμάτια τροπικού στιλ προσφέρουν φωτεινή διακόσμηση σε πορτοκαλί χρώμα και ξύλινα έπιπλα και αντικείμενα. Κάθε δωμάτιο είναι κλιματιζόμενο και διαθέτει μπαλκόνι ή βεράντα. Προσφέρονται παροχές για τσάι και καφέ.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν βόλεϊ παραλίας, πινγκ-πονγκ και αεροβική γυμναστική στο νερό που παρέχεται από το ξενοδοχείο. Διατίθενται επίσης εγκαταστάσεις για πινγκ-πονγκ και γήπεδο τένις. Οι επισκέπτες μπορούν να ενοικιάσουν ποδήλατα για βόλτα στην παραλία.

Σερβίρονται παραδοσιακές ινδονησιακές απολαύσεις στο εστιατόριο Rijani ενώ το εστιατόριο Ka διαθέτει υπαίθρια τραπεζαρία που προσφέρει θαλασσινά. Στο Gecko Steak bar προσφέρεται ζωντανή διασκέδαση.

Αυτό το θέρετρο απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Selaparang. Το Mayura Water Palace βρίσκεται σε απόσταση 20χλμ. από το ξενοδοχείο.

Δωμάτια: 188

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Οικογενειακά δωμάτια, Γρήγορο check in/check out, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός

Δραστηριότητες Γήπεδο τένις, Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Μπιλιάρδο, Πινγκ πονγκ , Εγκαταστάσεις BBQ, Ποδηλασία, Ιππασία, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Κομμωτήριο/Σαλόνι ομορφιάς, VIP Παροχές δωματίου , Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση ποδηλάτων, Γυάλισμα παπουτσιών, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Αγοράς Εισιτηρίων

ΊντερνετΑσύρματο Hotspot Internet διατίθεται στο business centre και η χρέωση είναι USD 3 ανά ώρα .

ΠάρκινγκΔωρεάν! Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

675.00

Μονόκλινο δωμάτιο

825.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ