Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

LE MERIDIEN FISHERMAN'S COVE-MAHE

Αυτό το θέρετρο βρίσκεται μέσα σε τροπικούς κήπους, με θέα σε έναν απομονωμένο όρμο, και προσφέρει όμορφα διακοσμημένα καταλύματα με αχυροσκεπές και γρανίτη από την περιοχή. Διαθέτει πισίνα δίπλα ακριβώς στη θάλασσα και σπα.
Όλα τα δωμάτια του Le Meridien έχουν ιδιωτική βεράντα ή μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο. Τα κομψά επιπλωμένα δωμάτια είναι εξοπλισμένα όλα με τηλεόραση με οθόνη πλάσμα, δωρεάν πρόσβαση στο internet, ασύρματο πληκτρολόγιο και ταινίες στο δωμάτιο.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποικιλία περιποιήσεων ομορφιάς στο Elemis Zen Spa. Διαθέτει επίσης γυμναστήριο, ατμόλουτρο, πισίνα, καθώς και δύο αίθουσες μασάζ για 2 άτομα έκαστη, με υπαίθριο ντους.
Το Le Meridien προσφέρει δωρεάν δυνατότητες για θαλάσσια σπορ που δεν περιλαμβάνουν μηχανοκίνητα. Στο θέρετρο υπάρχει επίσης φωτιζόμενο γήπεδο τένις και εξωτερική πισίνα με ομπρέλες.
Στο Le Meridien Fisherman's Cove προσφέρεται καθημερινά πρωινό σε μπουφέ και 2 εστιατόρια που σερβίρουν δείπνο σε μπουφέ και à la carte. Το cocktail bar έχει θέα στον ωκεανό και μικρή βιβλιοθήκη.
Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο θα βρείτε την παραλία Beau Vallon και έναν κοραλλιογενή ύφαλο ιδανικό για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Η Victoria, η πρωτεύουσα των Σεϋχελλών, είναι προσβάσιμη μέσα σε μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Δωμάτια: 68, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Le Meridien Hotels & Resorts.
 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους, Κλιματισμός, Εστιατόριο (à la carte), Εστιατόριο (με μπουφέ)

Δραστηριότητες
Γήπεδο τένις, Γυμναστήριο, Ψάρεμα, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Πινγκ πονγκ , Βιβλιοθήκη, Κωπηλασία με κανό, Ατμόλουτρο, Κατάδυση, Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, VIP Παροχές δωματίου , Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι EUR 10 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

1845.00

Μονόκλινο δωμάτιο
Σημειώσεις

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΙΝΟ

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ