Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

MERCURE KUTA BEACH

Λίγα βήματα μακριά από την παραλία Kuta, το Mercure Kuta Bali είναι περιτριγυρισμένο από πολλά καταστήματα και επιλογές για φαγητό στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει εξωτερική πισίνα και δωρεάν ενσύρματη πρόσβαση στο internet στους κοινόχρηστους χώρους.

Το Mercure Kuta Bali απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο Ngurah Rai στο Μπαλί. Σε απόσταση 300μ. από το Hard Rock Cafe και την αγορά τέχνης στο Kuta.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν μοντέρνα επίπλωση και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και ντους. Στο δωμάτιο περιλαμβάνεται μίνι μπαρ, παροχές για καφέ και τσάι και θυρίδα ασφαλείας. Διατίθεται επίσης καλωδιακή τηλεόραση.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μπαλινέζικες περιποιήσεις μασάζ στο Bali Spa ή να χαλαρώσουν στην πισίνα του τελευταίου ορόφου. Το τουριστικό γραφείο του ξενοδοχείου οργανώνει ημερήσιες εκδρομές και θαλάσσιες δραστηριότητες στην παραλία του Kuta.

Το εστιατόριο Alang Alang διαθέτει εκπληκτική θέα στην παραλία του Kuta και σερβίρει δείπνο σε μπουφέ με πιάτα από την ασιατική και τη δυτική κουζίνα. Τα σνακ και τα κοκτέιλ σερβίρονται στο Lotus Lobby Bar και στο Pool Bar.

Δωμάτια: 130, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Mercure

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Γρήγορο check in/check out, Θυρίδα ασφαλείας , Ηχομονωμένα δωμάτια, Design Ξενοδοχείο, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός, Εστιατόριο (à la carte), Εστιατόριο (με μπουφέ), Σνακ Μπαρ, Ηλιόλουστη βεράντα

Δραστηριότητες
Γήπεδο τένις, Γήπεδο γκολφ (σε ακτίνα 3χμ.), Ψάρεμα, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Μπιλιάρδο, Ιστιοσανίδα, Υδρομασάζ, Ποδηλασία, Ιππασία, Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Εξωτερική πισίνα (όλο το χρόνο)

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, VIP Παροχές δωματίου , Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση ποδηλάτων, Γυάλισμα παπουτσιών, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Αγοράς Εισιτηρίων, Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), Θυρωρείο, Προσωπικό ψυχαγωγίας, Μεταφορά (με επιπλέον χρέωση), Πρέσα παντελονιών, Εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ

Ίντερνετ
Δωρεάν! Ενσύρματο internet διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, απαιτείται κράτηση.

 

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 725.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 965.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ