Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

KUTA SEAVIEW BOUTIQUE

Κατά μήκος των χρυσών ακτών της παραλίας Kuta, το Kuta Seaview Boutique Resorts διαθέτει σπα και εξωτερική πισίνα. Τα δωμάτια σε μπαλινέζικο στιλ έχουν όλα μπαλκόνι με θέα στον κήπο ή στον Ινδικό Ωκεανό.

Το Kuta Boutique Resorts απέχει 2χλμ. από την Αγορά Τέχνης Sukawati και το Εμπορικό Κέντρο Kuta. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai απέχει περίπου 5χλμ. από το ξενοδοχείο.

Τα δωμάτια, σουίτες και εξοχικά σπίτια στο Kuta Seaview Resort προσφέρουν μια χαλαρωτική, γαλήνια ατμόσφαιρα και είναι εξοπλισμένα με καλωδιακά τηλεοπτικά κανάλια. Περιλαμβάνουν μίνι μπαρ και παροχές για τσάι/καφέ.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία χαλαρωτικών θεραπειών μασάζ στο σπα ή να επισκεφθούν τη βιβλιοθήκη για να διαβάσουν ένα βιβλίο. Υπάρχουν επιχειρηματικό κέντρο και τουριστικό γραφείο που φροντίζουν για τα αιτήματα και τις ανάγκες των επισκεπτών.

Το παραθαλάσσιο Rosso Vivo Dine and Lounge σερβίρει ιταλική και διεθνή κουζίνα. Διαθέτει μια επιλογή από εκλεκτά κρασιά.

Δωμάτια: 80

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Κήπος, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός, Ηλιόλουστη βεράντα

Δραστηριότητες
Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Βιβλιοθήκη, Εξωτερική πισίνα, Εξωτερική πισίνα (όλο το χρόνο)

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Αγοράς Εισιτηρίων, Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), Θυρωρείο

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι USD 3 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, δεν απαιτείται κράτηση. 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 665.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 895.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ