Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

HOLIDAY INN RESORT BARUNA BALI

Με καλαίσθητα επιπλωμένα μπαλινέζικου στιλ δωμάτια μέσα σε όμορφα διαμορφωμένο τοπίο, το Holiday Inn Baruna διαθέτει μεγάλη εξωτερική πισίνα λίγα μόλις βήματα από την παραλία. Οι εγκαταστάσεις 5 αστέρων περιλαμβάνουν γυμναστήριο, παραλιακό εστιατόριο και σπα.

Στην ήσυχη Tuban, το Holiday Inn Resort Baruna Bali απέχει 10 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο Denpasar και προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης. Σε 15 λεπτά με τα πόδια έχετε πρόσβαση στο πολυσύχναστο κέντρο της περιοχής Kuta.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Baruna Holiday Inn διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και χειροποίητη τέχνη από το Μπαλί και προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών και όμορφα έπιπλα από ανοιχτόχρωμο ξύλο. Περιλαμβάνουν επίσης ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας και DVD player.

Για τον ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να κάνετε προπονήσεις στα γήπεδα του τένις ή να απολαύσετε χαλαρωτικό μασάζ στο υπαίθριο κιόσκι. Το φιλικό προσωπικό θα σας βοηθήσει με την φροντίδα των παιδιών, τουριστικές και επιχειρηματικές υπηρεσίες.

Δίπλα στην πισίνα, το εστιατόριο Palms προσφέρει πλούσιο μπουφέ με διεθνή πιάτα. Απολαύστε δείπνο στο ENVY, με οικεία ατμόσφαιρα, άνετο lounge και εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Δωμάτια: 195, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Holiday Inn Hotels & Resorts.

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Γήπεδο τένις, Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και η χρέωση είναι USD 7 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 795.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 1135.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ