Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

ADMIRAL PLAZA

Αυτό το ξενοδοχείο 3 αστέρων προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και ανελκυστήρα. Το Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Ντουμπάι απέχει λιγότερο από 4 χιλιόμετρα.

Τα μοντέρνα δωμάτια στο Admiral Plaza Hotel διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Ορισμένα περιλαμβάνουν ξεχωριστό καθιστικό και καλά εξοπλισμένη μικρή κουζίνα.

Το Dubai World Trade Center είναι 5χλμ. μακριά από το ξενοδοχείο, ενώ το κέντρο της πόλης Deira και το εμπορικό κέντρο Dubai Mall απέχουν 8 χιλιόμετρα. Μετά από μια μέρα στην πόλη, οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην εσωτερική πισίνα ή να ασκηθούν στο γυμναστήριο.

Οι επιλογές φαγητού στο Admiral Plaza περιλαμβάνουν ινδική, κορεατική και κινεζική κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν διεθνή κουζίνα στο 24ωρο Ocean Café.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι απέχει 10χλμ. από το Admiral Plaza Hotel. Διατίθεται υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου κατόπιν αιτήματος. Η Κόκκινη Γραμμή του Μετρό του Ντουμπάι, μόλις 500μ. μακριά, περνά μέσα από το Bur Dubai και σας συνδέει με το αεροδρόμιο.

Δωμάτια: 142

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος φύλαξης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο, Εσωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνό καθάρισμα, Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Γυάλισμα παπουτσιών, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται στο business centre και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο 295.00
Μονόκλινο δωμάτιο 385.00
Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ