3/4 Μέρες ''Αιγαιοπελαγίτικη Εξερεύνηση''

Πακέτα διακοπών Προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

3/4 Μέρες ''Αιγαιοπελαγίτικη Εξερεύνηση''


Kρουαζιέρα από Πειραιά με το κρουαζιερόπλοιο Louis Majesty.

Επιβιβαστείτε από την πόρτα τους σπιτιού σας για μια μοναδική κρουαζιέρα από Πειραιά.
Διαπλεύστε την καρδιά του Αιγαίου με κρουαζιέρα από Πειραιά. Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Louis Majesty επισκέπτεται τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για να χαρίσουν στους επιβάτες της κρουαζιέρας εντυπωσιακές εικόνες φύσης, ιστορίας και πολιτισμού, διασκέδασης και γραφικότητας.

ΗΜΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ - 11.00
- ΜΥΚΟΝΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ 18.00 23.00
ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ,(ΕΦΕΣΟΣ) ΤΟΥΡΚΙΑ 07.00 12.00
- ΠΑΤΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ 16.00 21.00
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ, ΕΛΛΑΔΑ 08.00 21.00
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ 07.00 -

Πειραιάς, Ελλάδα
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα απο τα ιστορικότερα λιμάνια της Μεσογείου από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας. Λιμάνι επιβίβασης για μοναδικές κρουαζιέρες προς το γαλάζιο Αιγαίο και τα παράλια της Τουρκίας, τη Μαύρη Θάλασσα, τις Δαλαμτικές Ακτές, την Αίγυπτο και το Ισραήλ αλλά και μοναδικούς προορισμούς σε όλη τη Δυτική Μεσόγειο.

Μύκονος, Ελλάδα
Το όνομά της είναι συνώνυμο του κεφιού, της ζωντάνιας και του διεθνούς τζετ-σετ. Η κοσμοπολίτικη Μύκονος, σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε και να διασκεδάσετε στα χαρακτηριστικά στενά της δρομάκια. Θαυμάστε τους ανεμόμυλους και τη «Μικρή Βενετία».

Κουσάντασι, (Έφεσος), Τουρκία
Από το δημοφιλές θέρετρο στα παράλια της Μικράς Ασίας επισκεφθείτε την αρχαία πόλη της Εφέσου έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στη Μεσόγειο. Ξεχωρίζει η βιβλιοθήκη του Κέλσου, ο ναός της Αρτέμιδος, το αρχαίο θέατρο και τα λουτρά. Ευκαιρία για αγορές στο παζάρι της πόλης.

Πάτμος, Ελλάδα
Zήστε στιγμές κατάνυξης στο γραφικό και Iερό νησί της Πάτμου. Eπισκευτείτε το Σπήλαιο της Aποκάλυψης και το επιβλητικό μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη στην κορυφή του Nησιού.

Σαντορίνη, Ελλάδα
Η ηφαιστειογενής Σαντορίνη είναι το πιο εντυπωσιακό Eλληνικό νησί. Τα Φηρά με τα άσπρα σπιτάκια και τα στενά δρομάκια, προσφέρουν μοναδική θέα στο Aιγαίο και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο!

 

Photos

Video

Φόρμα Ενδιαφέροντος

TIMEΣ:

 
Page 1 of 1  
Content